top of page

ONZE DIENSTEN

AI0A3251_edited.jpg

Wat we doen

Wij bouwen en verbinden uw ICT infrastructuur
 

X-ICT is de specialist voor uw ICT infrastructuur; service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, IP oplossingen en producten, consultancy en projectmanagement. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden! 

Serverruimtes en datacenters

SERVERRUIMTES EN DATACENTERS

X-ICT ontwerpt, bouwt en onderhoudt serverruimtes en datacenters. Een datacenter is het hart van de organisatie en bestaat uit veel technische disciplines zoals klimaattechniek, elektrotechniek, beveiliging, IT en bouwkunde. Bij X-ICT werken specialisten met jarenlange ervaring die ervoor zorgen dat uw datacenter ten alle tijden functioneert naar behoren.

Netwerkbekabeling

NETWERKBEKABELING

X-ICT levert alle categorieën netwerkbekabeling, afhankelijk van uw wensen voor nu en de toekomst wordt de keuze gemaakt voor koper- en/of glasvezelbekabeling.
X-ICT verzorgt de basis van het gehele datanetwerk; van backboneverbindingen tot en met de data aansluitingen in de serverruimte of bij werkplekken.

Monitoringsoftware

MONITORINGSOFTWARE

De continuïteit en beschikbaarheid van uw IT omgeving is essentieel voor uw organisatie. Tijdig signaleren en pro-actief handelen voorkomt storingen en calamiteiten. De specialisten van X-ICT verdiepen zich in uw situatie en geven u het inzicht in de processen en componenten die voor u van essentieel belang zijn. Met de juiste tools en configuratie krijgt u grip op uw hele IT netwerk. Wij adviseren, inventariseren en maken een plan van aanpak. Bij de implementatie en configuratie van de software, geven wij u een uitgebreide training. Zijn er daarna nog vragen? De management-en-beheer specialisten van X-ICT helpen u verder!

Service & onderhoud

SERVICE & ONDERHOUD

Persoonlijk, bereikbaar en dichtbij. Wij doen er, samen met u, alles aan om uw IT omgeving optimaal te laten werken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u contact met ons opnemen. Onze consultants zijn technisch specialisten en geven u direct een duidelijk advies. Wij helpen u verder!

bottom of page