top of page

DATACENTER IMPACT ANALYSE

Serverracks ict

Hoe staat uw datacenter erbij?
Voorbereid op de toekomst

Welke invloed hebben de (toekomstige) ontwikkelingen op uw datacenter en infrastructuur? Aan de hand van een DataCenter Impact Analyse weet u wat de gevolgen zijn en kunt u noodzakelijke, weloverwogen beslissingen nemen. 

Wilt u meer weten over de DataCenter Impact Analyse? Neem contact met ons op.

DataCenter Netwerk Analyse is de APK keuring van uw IT omgeving

De netwerkinfrastructuur is de dynamische basis van uw IT omgeving. De serverruimte is het hart van de organisatie en moet zich continue flexibel aanpassen aan de ontwikkelingen.


Ontwikkelingen als IoT, software in de cloud of strategische outsourcing lijken de serverruimte overbodig te maken, maar de ruimte is juist nu een onmisbare schakel tussen de gebruiker van het netwerk en de (online) dienst of toepassing. Veranderingen hebben direct invloed op de voorzieningen in de serverruimte.

datacenter ict

Een voorbeeld
 

Welke functies mist u als uw PoE switch het begeeft? De huidige generatie switches heeft veel meer vermogen nodig en ontwikkelt meer warmte. Kunt u zonder ´deze schakel´ in uw netwerk? Of heeft u onderhoud op de agenda staan en wilt u de juiste keuze maken met toekomstperspectief?

De ervaren en all-round consultants van X-ICT kijken met u verder en analyseren uw ruimte en ICT infrastructuur. Alle componenten in het netwerk worden onderzocht en nagekeken en de toekomstige ontwikkelingen in overweging genomen. Wij helpen u de IT infrastructuur klaar te maken voor nu én voor de toekomst.

Zo blijft uw ICT omgeving bij de tijd en doet u de juiste investeringen die passen bij de ontwikkelingen van uw organisatie.

Voorbeeld
bottom of page