Data & Cloud Expo Jaarbeurs Utrecht

Woensdag 30 en donderdag 31 oktober

30 oktober en 31 oktober is X-ICT exposant op de Data & Cloud Expo.


Het ICT event van het jaar wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens dit event vertellen wij u alles over de oplossingen en diensten van X-ICT, de producten van Schneider Electric, de nieuwe lithium-ion UPSen van APC-Schneider Electric en onze monitoringtool: PIM+. Ook geven wij twee theatersessies over Hybride I(o)T monitoring.

 

Onderwerp theatersessie: Hybride I(o)T monitoring. Het beste van twee werelden, van edge tot en met de cloud.
Tijdstip: van 14:45 tot 15:15 uur
Locatie: Theater Datacenter And Infrastructue Optimization

Business developer Stefan Konijnenberg vertelt over:

Hybride I(o)T monitoring. Het beste van twee werelden, van edge tot en met de cloud.

Het IT landschap verandert constant; cloud en edge computing spelen daarbij een grote rol. Wegens de toenemende dynamiek en diversiteit van netwerkinfrastructuren wordt het belang van monitoring groter en groter. Tijdens deze sessie neemt business developer Stefan Konijnenberg van X-ICT u mee door de verschillende oplossingen heen.

Hoe houdt u het overzicht over uw gehele IT keten? En welke monitoring oplossing kiest u bij een hybride cloud architectuur? Hoe ziet de toekomst eruit op het gebied van monitoring? De sessie over hybride monitoring is voor u als IT-manager de perfecte gelegenheid om deze vragen te stellen.

Graag tot ziens op de Data & Cloud Expo / InfoSecurity 2019, stand 01.B040!

 

Bent u niet in de gelegenheid om dit event te bezoeken, maar wilt u graag meer weten over onze oplossingen, diensten of een demo van PIM+ zien? Neem gerust contact met ons op!


U bent van harte welkom in onze showrooms in Zwolle en Eindhoven!

Komt u ook langs op de beurs?

Net als voorgaande jaren zal X-ICT ook dit jaar aanwezig zijn als exposant op de Data & Cloud Expo. U vindt ons in hal 1, standnummer B040.

Klik hier voor meer info over de beurs.