Sluit uw netwerkinfrastructuur aan
bij de student van nu?

Het gebruik van ICT verandert


De manier waarop wij gebruik maken van ICT voorzieningen is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. In het verleden was het uitsluitend mogelijk om via een kantoor of een vaste verbinding gebruik te maken van de ICT faciliteiten. Tegenwoordig zitten we niet meer vast aan een touwtje en worden applicaties vanuit diverse locaties aangeboden. Toch blijft de infrastructuur van uw datanetwerk bepalend voor de uiteindelijke gebruikerservaring.

De huidige stand van zaken

 

Om te kunnen bepalen of het dagelijkse gebruik aansluit bij de wensen van de gebruikers en de eisen van de gebouweigenaar, moet eerst worden bepaald wat de huidige stand van zaken is van het datanetwerk binnen uw omgeving. Hiervoor is de tool CareConnex ontwikkelt, waarmee u aan de hand van een aantal gerichte vragen duidelijk krijgt of het datanetwerk nog aansluit bij de student van vandaag en morgen.

Wat is CareConnex?

Met de CareConnex tool wordt binnen enkele minuten duidelijk wat de huidige

stand van zaken van het datanetwerk in uw gebouw of campus is.

Aan de hand van een 10-tal vragen wordt beoordeeld of het datanetwerk

nog aansluit bij de eisen van heden ten dage,“de student van nu“.

Waarom CareConnex?

De vragen in de checklist gaan zowel over het datanetwerk dat momenteel operationeel is alsmede de wensen van de nieuwe student, maar ook de eisen die u als eigenaar stelt aan uw toekomstige netwerk. Daarbij moet u denken aan zaken als snelheid en het type bekabeling, maar ook aan de toepassing van diverse applicaties en randapparatuur zoals access points, welke gezamenlijk bepalen wat de belasting van het datanetwerk bedraagt. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een

van onze adviseurs!

Neem contact op 

Wij zijn wij


Over X-ICT
 

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.