top of page

BLOG

De komende 10 jaar geen omkijken naar
uw UPS systemen met Lithium-ion batterijen

Decentrale UPS systemen niet alleen in de zorg maar nu ook steeds meer in distributiecentra

Compacte decentrale enkelfase UPS systemen worden steeds belangrijker. Wij zagen deze ontwikkeling al in de zorg, maar wij zien het nu bijvoorbeeld ook steeds meer in distributiecentra. In beide gevallen is de afhankelijkheid van een betrouwbare stroomvoorziening groot. Bij stroomuitval kunnen kritische systemen met betrouwbare UPS systemen doordraaien zonder dat er down-time ontstaat. 

Actieve koeling van UPS systemen cruciaal tenzij...

Op iedere plaats waar een UPS ingezet moet worden moet ook budget gereserveerd worden voor onderhoud, zoals het tijdig vervangen van de batterijen. Hier komt bij dat zowel in de zorg als in distributiecentra de temperaturen voor de batterijen van de UPS bepaald niet ideaal zijn. Dit betekent de inzet van actieve koeling of het frequenter vervangen van batterijen. In beide gevallen vergt dit extra budget

Voordelige UPS oplossing vanwege lange levensduur

Bij de Lithium-ion UPS van Schneider Electric heeft u hier geen last van. De Lithium-ion batterijen hebben een verwachte levensduur van 10 jaar, ook als de temperatuur in de ruimte hoog is. X-ICT heeft de afgelopen jaren inmiddels honderden van deze UPS systemen geïnstalleerd. Het aantal storingen op dit type UPS is nihil. Dit maakt deze UPS tot dé UPS voor zeer kritische toepassingen en door de lange levensduur uiteindelijk ook een zeer voordelige oplossing.

APC Schneider Electric UPS.jpg

Kies voor volledige ontzorging door X-ICT

Ook al hebben zich tot op heden geen storingen voorgedaan, voorkomen is altijd beter dan genezen. Vanaf twee tientjes per maand kan X-ICT u volledig ontzorgen. Wij bewaken uw UPS en als er wel een storing ontstaat dan schakelen wij direct onze service partner in en lossen wij in veel gevallen het probleem dezelfde dag voor u op. Wilt u meer weten over deze dienst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

APC UPS system.jpg

Meer weten over noodstroom?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page