AGENDA

X-ICT data & cloud
Box

Er is altijd genoeg te doen
Evenementen, beurzen, bijeenkomsten. Je vindt ze op deze pagina.
 

We organiseren regelmatig evenementen zoals een proefblussing van ANSUL, het X-ICT Xperience event en PIM+ regiosessies en PIM+ dagen.

 

Wilt u graag aanwezig zijn bij een van onze evenementen? Houd onze social media kanalen en deze pagina dan in de gaten.
 

 

X-ICT Xperience Event 2022

Tijdens het X-ICT Xperience Event kijken we samen met u naar de toekomst. Tijdens een 'talkshow setting' behandelen we vragen als: "Hoeveel data gebruikt uw organisatie over een aantal jaar?" en "Is uw organisatie hierop voorbereid?". We inspireren u graag met interessante inzichten en delen ervaringen van vertrouwde opdrachtgevers tijdens de X-ICT Xperience.

Lunch & Learn van ANSUL 

Regelmatig organiseren we in samenwerking met ANSUL een Lunch & Learn met live proefblussing in onze showroom in Zwolle en in Eindhoven. Momenteel staat er nog
geen Lunch & Learn gepland. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Voor PIM+ gebruikers en geïnteresseerden organiseren we in 2022 meerdere events/activiteiten. In het overzicht op de pagina van PIM+ ziet u welke events we organiseren en waar u ons kunt vinden. 

De evenementen van PIM+ Monitoringsoftware

Logo PIM+
Arrow
X-ICT in Zwolle
Box

Over X-ICT


Wie zijn wij?
 

 

X-ICT is de specialist voor uw ICT infrastructuur; service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, IP oplossingen en producten, consultancy en projectmanagement. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden!