On this day, 6 years ago

7 januari 2021

Uitgeroepen tot allereerste DCIM Elite Partner van Schneider Electric in januari 2015

In januari 2015 kwam het nieuws naar buiten dat X-ICT uitgeroepen is tot eerste Elite Partner van Schneider Electric in Nederland. Dit is nog steeds de hoogst haalbare certificering als het gaat om de DCIM-oplossingen van Schneider Electric. Inmiddels is het alweer 6 jaar geleden dat wij deze prachtige onderscheiding hebben mogen ontvangen.

In de jaren hebben Schneider Electric en X-ICT aan diverse projecten gewerkt. Het project bij Bolletje B.V. in Almelo is daar bijvoorbeeld een van. De komende tijd zullen we meer referentiecases van projecten in samenwerking met onze partners delen. Houd daarom onze website en LinkedIn kanaal in de gaten.
 

Elite Partner Schneider Electric
X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.